I love my life, that's why I decorate it...

Wednesday, 12 November 2014

Bolderen

Hallo,

Na lange tijd weer eens tijd gevonden om mijn Blog bij te werken. Ik ben natuurlijk wel blijven hobbyen, maar ben erg druk met mijn werk en studie. Vandaag heb ik foto's gemaakt van een groot aantal layouts die ik gemaakt heb en die zal ik op mijn blog gaan zetten. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden. Reacties zijn heel welkom...


Toen we in Frankrijk op vakantie waren zijn we naar Fontainebleau geweest. Hier vlakbij ligt een bos met heel veel hele grote rotsblokken. Dit is een mooi gebied om te wandelen en de kinderen kunnen er heerlijk klauteren en klimmen. Bolderen wordt dat genoemd. De layout hierboven is eigenlijk vrij simpel. Ik heb een grijs cardstock genomen. De foto's erover verdeeld en rondom takjes gestempeld. De tekst heb ik gemaakt met de malletjes van het merk Joy.


Op deze foto's zijn we lekker aan het klimmen, bolderen dus, in het bos. Ook een vrij simpele layout. Kant en klaar designpapier. De foto's heb ik verdeeld en de ik heb er drie vierkantjes van een ander designpapier opgenaaid en voetstapjes op gestempeld. De tekst heb ik gemaakt met kleine letterstickertjes...Deze layout heb ik ook gemaakt met een designvel. De kompassen heb ik uitgeprint van internet en er een wijzertje opgezet. De uil en de tekst Forest heb ik getekend en gesneden met de Silhouette.

Ik hoop dat jullie weer een beetje inspiratie hebben opgedaan. 
Tot gauw... Iris

No comments:

Post a Comment