I love my life, that's why I decorate it...

Saturday, 19 January 2013

Still Miami...


Hallo...

We zijn nu echt bijna door de Miami-layouts heen. Ik ben zowaar weer eens met wat anders bezig. Op dit moment ben ik een kastje van de Action aan het opleuken met Tim Holtz papier en stempels en distressinkten. Het eindresultaat zal ik binnenkort op mijn blog laten zien.

Maar eerst post ik de laatste Miami layouts...

Hieronder de laatste layout die is gewijd aan het zwemmen met de dolfijnen. Het is eigenlijk een vrij simpele layout. Het papier is van Making Memories en heeft glimmende dots. Zoals je vooral goed in de hoeken ziet geeft het een heel leuk effect als je dit papier met inkten bewerkt.
De tekst en de swirls heb ik gesneden met de Slice. Ik heb voor de swirls de kaart Basics 3 en de letters heb ik gesneden met de designkaart Funkadelic.


Hieronder een close-up van de bloemen. Deze bloemen zijn deels kant en klare papieren bloemen en een deel heb ik uitgestanst met verschillende merken stansjes. Verder nog even de randjes aangezet met zwarte en witte pen en je hebt toch weer een heel leuk effect.


De volgende layout is gemaakt met foto's die ik gemaakt het in Coral State Reef John Pennekamp op Key Largo, Florida. De dieren die je op de foto's ziet zaten in aquariums. Door de hoeveelheid foto's die op zichzelf niet heel boeiend waren heb ik besloten om weer een Azzamal te voorschijn te trekken. Op deze manier krijg je dan toch weer een leuk resultaat. Daarnaast vind ik het werken met Azzamallen erg leuk om te doen.


Dat waren de layouts voor vandaag. Ik ga zo ook nog was SVG's posten. Ik heb er de afgelopen tijd weer een aantal gemaakt, dus die zet ik er weer op. Ik wil ook nog een nieuw blog opzetten om mij svg's daarop te zetten. Op die manier is het voor de downloaders makkelijker om bepaalde svg's te vinden. De link naar dit blog staat dus binnenkort bij mijn andere links. Hou het in de gaten...

Dat wat het voor nu...

Tot gauw, Iris

Friday, 18 January 2013

Nieuwe SVG-files

Hallo,

Vanavond heb ik weer wat nieuwe SVG-files gepost.
Twee van de svg's zul je waarschijnlijk herkennen uit mijn eigen layouts.

Veel plezier ermee en tot gauw...

Groetjes, Iris


A mother's love never fades...

Hallo allemaal,

Het is al even geleden dat ik wat gepost heb op mijn blog, maar daar ben ik weer.
De laatste tijd heb ik wat problemen gehad met mijn computer, dus kon ik even niet posten.
Gelukkig had ik wel tijd om te scrappen, dus ik kan jullie nu weer een hoop laten zien...

Mijn Miami-album is inmiddels bijna klaar. Dat moet ook, want 8 februari vertrek ik weer naar Miami. Daar ga ik natuurlijk weer een hoop nieuwe foto's maken, dus er komt een vervolgalbum.

De layout hieronder is een leuke fotoserie van mijn zus en mijn neefje op het strand bij Coral Reef State Park John Pennekamp. Deze foto's wilde ik graag als serie bij elkaar houden en zo kwam ik op het idee om de layout op deze manier uit te werken. Zoals je zit heb ik de foto's met twee soorten papier gemat. Het zwarte cardstock heb ik geponst met de Scallop Dot Edge pons van Martha. Om het geheel wat te breken heb ik de blauwe randen erop geborduurd. Het zijn gewoon kruissteekjes met een stiklijntje aan beide kanten ernaast. De takjes heb ik gesneden met mijn cricut. Ze komen van de cartridge Serenade. De besjes heb ik erop gemaakt met een pearlpen.Hieronder een close-up van de takjes...


In de tuin van mijn zus staat een grote avocadoboom. In de periode dat ik in Miami was, hing de boom vol rijpe vruchten. Iedere ochtend als ik uit bed kwam liep ik eerst de tuin om te kijken of er nog avocado's gevallen waren. Het was een sport om eerder te zijn dan de squirrels, want die vonden ze ook erg lekker.
Over drie weken ben ik weer in mijn Miami bij mijn zus, maar dan zijn de avocado's helaas niet rijp. Vers van de boom zijn ze toch veel lekkerder dan uit het schap van de supermarkt. En ze zijn ook nog eens minstens twee keer zo groot. Anyway, op de volgende layout zijn we avocado's aan het plukken...


De rand, de tekst en de vruchten zitten allemaal aan elkaar vast. Ik heb deze border dus in één keer uitgesneden met de Silhouette die ik een paar dagen te leen had. Mijn Silhouette is overigens bezorgd bij mijn zus en die neem ik straks vanuit Miami mee naar Nederland...!!!
De border komt van Cricut cartridge Elegant Edges. De avocado´s komen van de cartridge Preserves. De tekst heb is een lettertype dat ik in Word gevonden heb. Met Inkscape heb ik er één geheel van gemaakt en vervolgens heb ik het geheel dus gesneden met de Silhouette. Ik vind het erg  leuk om op deze manier mijn eigen ontwerpen te maken en te snijden. De mogelijkheden zijn eindeloos en internet biedt voldoende materiaal om hierbij te gebruiken.


Dat was het voor nu. Ik heb nog meer layouts klaar, die zal ik de komende dagen posten. Ik heb ook nog een flink aantal SVG´s liggen die ik binnenkort zal plaatsen, dus houdt mijn blog in de gaten.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie plaatst...

Groetjes en tot gauw, Iris

Tuesday, 1 January 2013

Gelukkig Nieuwjaar...!!!!

Ik wil jullie allemaal een fantastisch, gezond, liefdevol, en creatief 2013 wensen...!!!

Groetjes, Iris