I love my life, that's why I decorate it...

Monday, 16 September 2013

Project Life - De eerste dagen...

Hallo,

Onlangs ben ik dan echt begonnen met mijn Project Life dagboek.

Op 3 augustus gingen wij voor het eerst in twee jaar weer terug naar Engeland. Het land waar wij een jaar met zoveel plezier gewoond hebben en dat we stiekem nog wel eens missen... Vandaar dat deze gebeurtenis een kaartje waard was.


Bij dit kaartje ben ik begonnen met een wit kaartje. Ik heb een vlag van Engeland uitgeprint en door steeds een deel weg te knippen en dan te masken op het kaartje is een mooie vintage-look vlag ontstaan. De boot komt van de Cricut-cartridge Art Deco.

Op 9 augustus zijn we vanaf de camping waar wij met de vouwwagen stonden naar Downham Market gereden. Dat is het dorpje waar wij woonden en we hebben onze oude buurtjes en vrienden bezocht. We zijn twee nachten blijven slapen bij onze lieve vrienden Sue en Ray en hebben een wereldtijd gehad.


Dit kaartje is op ATC-formaat. Ik had zin om te masken en dit is het geworden. En ik heb voor dit kaartje mijn oude typemachine weer gebruikt. Dat is echt een leuke aanwinst voor mijn scrapkamer...

Op 13 augustus zijn we naar Londen geweest. Dat vinden we een geweldige stad en we gaan er dan ook heen wanneer we kunnen. Vast onderdeel is Hydepark waar we altijd naar toe gaan met een grote zak pinda's om de squirls te voeren. Meer verhalen hierover komen als ik de foto's ga scrappen. Ik ben nu nog met de vakantie van vorig jaar bezig...Bij dit kaartje ben ik begonnen met een een ATC van Craftsheet. Hier heb ik een dessinpapiertje op geplakt en toen heb ik de klokken er door middel van masken op gemaakt. Vervolgens heb ik de Big Ben erop gestempeld en deze een laagje Glossy Accents gegeven zodat hij wat meer naar voren kwam. Een Mini filmstripje van Die-Namics en een hekje maakt het geheel af. Achter de filmstrip heb ik een papiertje geplakt met daarop "Londen" geprint.

In Engeland zie je heel veel kleding voor honden. Nou ben ik niet zo erg voor het aankleden van honden, maar mijn hondje Joey, die inmiddels 14 is, heeft het in de winter wel heel erg koud vaak. Na de idee├źn die ik heb opgedaan in Engeland ben ik dan toch maar een jasje voor hem gaan maken. De eerste heb ik met behulp van mijn zus gemaakt. Ik kan namelijk helemaal niet naaien. Nou ja, naaien gaat wel, maar patronen lezen en vooral ook snappen, daar had ik nog geen kaas van gegeten. Inmiddels heb ik nog een jasje zelf gemaakt, daar zal ik ook wel een foto van posten, en ligt de volgende geknipt klaar om in elkaar gezet te worden. Aangezien Joey ook een hekel aan regen heeft is het volgende project een regenjas... Het is toch wel erg leuk om te doen dit...


Bij dit kaartje ben ik weer lekker gaan masken en tot slot heb ik er wat waterdruppels op gedaan. De kleuren die ik heb gebruikt zitten ook in het jasje van Joey. Omdat ik niet meer op het kaartje wilde schrijven heb ik er een tag aangemaakt met de tekst. Deze hangt gewoon buiten het hoesje in mijn Project Life-map.

En dan nu de beloofde foto's van het andere jasje dat ik heb gemaakt. Deze is duidelijk geïnspireerd door Londen...
Dat was het weer voor nu...

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat...

Groetjes en hopelijk tot gauw, IrisNo comments:

Post a Comment