I love my life, that's why I decorate it...

Wednesday, 26 September 2012

Art Journaling

Hallo allemaal,

Sinds kort heb ik er weer een verslaving bij. Art Journaling... Uiteraard dankzij mijn lieve tante en nicht in Uden... Art Journaling kun je vergelijken met een visueel dagboek. Het is een boek waar in je dingen die je bezighouden of thema's die je leuk vind uitbeeld. Dit kun je met alle soorten materialen en technieken doen. Net wat je zelf leuk of mooi vindt. In een Art Journal kun je je fantasie de vrije loop laten.

Ik ben inmiddels begonnen met een Art Journal en er helemaal verslingerd aan geraakt. Ik werk met Dylusions, masks, stempels, stiften, diverse kleuren pennen, verf en alles waar ik een leuk idee bij krijg.

Dit is mijn eerste experiment met Art Journaling:


Als eerste heb ik op één van de twee pagina's water en dylusions gespoten. Daarna heb ik de pagina's op elkaar gelegd en drooggedept.


Met masks heb ik het verder bewerkt. De vogeltjes heb ik met de Slice gesneden en ze komen van de designcard "Paper Reverie". Het tweede kooitje van links staat open en gaf me het idee om het thema Vrijheid te gebruiken. Vrijheid is voor mij erg belangrijk. Ik heb de ruimte nodig om de dingen die ik graag wil doen te kunnen doen en op die manier aan mijn ontspanning te komen.


Deze layout gaat over het zelf scheppen van mogelijkheden en het durven hebben van dromen.
Deze bloemetjes zijn gemaakt met de olbatang en kleine bloemenponsjes.

Op dit moment ben ik bezig met een Herfst-thema, dus die foto's kun je binnenkort ook verwachten.

Ik zou het leuk vinden als jullie een reactie geven op de layouts. Tips zijn ook welkom, ik begin tenslotte nog maar net met Art Journaling.

Lieve groetjes en hopelijk tot gauw, Iris

No comments:

Post a Comment